„Sanja Ilić i Balkanika“ u Ambasadi Srbije u Portugaliji

Trećeg dana na „Pesmi Evrovizije“, naši predstavnici Sanja Ilić i Balkanika posetili su ambasadu Republike Srbije u Portugaliji, gde su dobili jaku podršku pred polufinale 10. maja.

Srpsku delegaciju dočekao je ambasador Srbije u Portugaliji, Oliver Antić koji je našim predstavnici poželeo puno uspeha, a ujedno izrazio zadovoljstvo što se ove godine „Pesma Evrovizije“ održava u Lisabonu.

Nakon zvaničnog dela prijema, Sanja Ilić i Balkanika izveli su nekoliko svojih pesama, među kojima je i Dolina suza i pesmu Nova deca na portugalskom jeziku.

Dan se nastavio uz intervjue i fotografisanje na nekoliko lokacija u Lisabonu. Jedno od snimanja odigralo se u Belemu, jednom od najlepših delova grada, u kome se nalaze manastir Žeronimo gde je sahranjen Vasko de Gama, kao i Belemska kula, odakle su portugalski moreplovci kretali u otkrivanje Novog sveta.

Sanja Ilić i Balkanika sutra će imati drugu probu u Altis Areni, a očekuje ih i još jedna konferencija za medije i susret sa svim akreditovanim novinarskim ekipama koje prate ovogodišnju „Pesmu Evrovizije“.

Posle prve probe ne prestaju da stižu pozitivni komentari na nastup srpskih predstavnika, naše devojke važe za najlepše na Evroviziji, a pesma se po svom kvalitetu i autentičnosti izdvojila u odnosu na ostale učesnike.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 04. maj 2018, 09:57) - Ђорђе [neregistrovani]

„Сања Илић и Балканика“ у Амбасади Србије у Португалији

Браво за све! До победе!
Живели!
:-)