Читај ми!

РТС 1 и даље најгледанији ТВ програм у Србији

Први програм РТС-а и даље је најгледанији ТВ програм у Србији у овој години.

У октобру је уз РТС 1 свакодневно било скоро 2.700.000 гледалаца - за пола милиона више од друге по гледаности телевизије. У ударном термину од 19.00 до 23.00, када је највећи број гледалаца испред ТВ екрана, Први програм убедљиво је најгледанији телевизијски програм, са уделом у гледаности од преко 20%.

Од 10 најгледанијих садржаја у октобру, 8 је приказано на РТС 1. Дневник 2 традиционално је најгледанији информативни садржај, док су високу гледаност имале и наше остале редовне и ванредне информативне емисије: ОКО, ОКО Магазин и ОКО Економије, Јутарњи дневник и Дневник 1, Београдска хроника, Ово је Србија, Шта радите, бре, Вести РТС-а и најгледанији Јутарњи програм у Србији.

Месец за нама обележиле су и домаће серије - „Радио Милева", "Јованка Броз и тајне службе", "Бележница професора Мишковића", "Бранилац" и премијера серије „Црна свадба" - новог домаћег психолошког хорор трилера. "Слагалица", "Потера" и "Стигни ме ако знаш" најгледанији су квизови у Србији. Међу најгледанијима биле су и емисије забавног програма - нови серијал "Моја дедовина" и нова сезона емисије "Ја волим Србију". „Квадратура круга" и „Сасвим природно" најгледаније су документарне емисије у Србији.

Преноси утакмица Црвене звезде у Лиги Европе и Партизана у Лиги конференција имали су милионску публику, као и мечеви групне фазе Лиге шампиона.

Останите уз РТС и у новембру, када вас очекују нови премијерни садржаји.