Пети Бунт рок фестивал

Отворен је конкурс за пети Бунт рок фестивал - такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора које организује Радио-телевизија Србије и емисија Бунт.

До 13. фебруара сви заинтересовани могу послати песму у трајању до пет минута, текст песме, биографију и фотографију бенда на мејл адресу buntrokfestival@gmail.com или на адресу Радио Телевизија Србије, Таковска 10, 11000 Београд са назнаком за Бунт Рок Фестивал. Све информације о условима конкурса налазе се на сајту РТС-а (www.rts.rs).

"Са великим ентузијазмом цео тим Бунта улази у реализацију петог издања јединог телевизијског фестивала такмичарског карактера чији је циљ афирмација домаће поп и рок музике, као и формирање нове српске поп и рок сцене. На неки начин у 2019. обележавамо и мини јубилеј фестивала, јер није лако опстати у данашње време на медијској сцени Србије, а бавити се некомерцијалним садржајем. Бунт Рок Фестивал је све значајнији као својеврсна платформа за развој музичке сцене и већу присутност нових генерација, које поседују ауторски потенцијал а немају медијски простор где да представе то што раде", каже Бранка Главоњић ауторка емисије Бунт и Бунт Рок Фестивала.

"Поготово је данас изузетно важно бити другачији и наша мисија је да и даље подржавамо рад аутора који су аутентични и различити у односу на оно што нам музичка сцена у Србији тренутно нуди."

Наградни фонд обухвата и овог пута велики број награда од новчаних, преко робних, до музичких награда и наступа победничких бендова на највећим и најзначајнијим музичким фестивалима у земљи и региону.

број коментара 0 Пошаљи коментар