Одржана четвртфинала у Зрењанину и Косјерићу

У недељу 11. јануара одржано последње четвртфинално вече за бендове из Војводине а 12. јануара "мастерси" су свирали у Косјерићу.

У недељу 11. јануара у позоришном клубу "Зелено звоно" у Зрењанину је одрзано последње четвртфинално вече Бунт Рок Мастерс за бендове из Војводине. Публици и жирију се представило још 14 сјајних бендова:

Antidepresiv (Кикинда)
J & M (Вршац)
Kvazar (Зрењанин)
Kreativni nered (Старчево)
Ledene oči (Зрењанин)
Madresi (Зрењанин)
Naličje senke (Кикинда)
Polaris (Панчево)
Pomoćni točkovi (Вајска)
Zviz (Зрењанин)
Final (Панчево)
Grin (Кикинда)
DNK (Вршац)
The Stop (Фаркаждин)

Велику захвалност дугујемо нашим домаћинима из Зрењанина, пре свега Браниславу Гути Грубачком и његовој екипи из "Зеленог звона", Музичкој кући Марић и нашим драгим гостима у жирију дугогодишњим "борцима" за очување  зрењанинске рок сцене  Дејану Попову и Андреју Буловану.

Сутрадан, 12. јануара екипа Бунт Рок Мастерса се "преселила" 250 километара на запад у Косјерић. У понедељак увече у Клубу "О`ле" одржано је још једно четврфинално вече, овај пут за бендове из Западне Србије. Прилику да се представе пред публиком и жиријем је добило осам бендова:

Drum (Пожега)
Moondance (Ужице)
Nikad spremni (Севојно)
RNDM (Чачак)
Rok u ponoć (Бајина Башта)
Zbedem (Чачак)
Zeppelin (Бајина Башта)  - отказали учешће због болести
No@no (Косјерић)
Vulom (Ужице)
Y.O.X. (Ваљево)- отказали учешће

Концерт у Косјерићу ћемо памтити по сјајној публици и  невероватној атмосфери у Клубу "О`ле". Велику подршку у организацији БРМ у Косјерићу су нам пружили невладина организација "Коактива", клуб "О`ле", Музичка кућа Марић и Туристичка организација Косјерића.

број коментара 0 Пошаљи коментар