Даница Крстић - Serbian World Music Festival

Спој класике и традиције Даница Крстић и Камерни oркестар Шлезингер - New Balkan koncert Serbian Word Music Festival - Горњи Милановац

 

У суботу 20.04.2019.године у Горњем Милановцу у склопу Serbian World Music Festivala млада крагујевчанка Даница Крстић је приредила право изненађење својим наступом.

 

Концерт који је био спој традиције и класике донео је нешто ново мештанима Горњег Милановца. У центру Милановца на сцени се нашло преко двадесет музичара, уз одличну продукцију и још бољу организацију. Даница Крстић је на најбољи начин дочарала својим предивним гласом најлепше песме Балкана.

За музичку пратњу се побринуо Камерни оркестар Шлезингер а диригент на концерту је био маестро Војкан Борисављевић.

 

Поред Камерног оркестра Шлезингер концерт су зачинили и чланови Даничиног сталног састава Проф.маг. гитаре Александар Стојић (гитара), проф. Саша Несторовић (гитара) и проф. Ивица Ђокић (клавир).

 

Једанаести фестивал светске музике "Serbian world music festival 2019.", као и сви претходни, има за циљ да поред низа концерата етно музике на високом уметничком нивоу, уједини музичаре и људе из различитих земаља , без обзира на њихову верску и етничку припадност. 

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар