Виртуелна прослава 164. рођендана Николе Тесле

Теслина научна фондација организује виртуелну прославу рођендана нашег научника путем Зум апликације. Виртуелно окупљање је заказано за 11. јул од 15 до 16.30 EDT (GMT-4).

Теслина научна фондација упутила је позив за виртуелну прославу Теслиног рођендана путем Zoom апликације током које ће бити приказан низ презентација и демонстрација у знак поштовања живота и завештања Тесле у модерној науци и образовању.

Програм ће садржати:

- увод у Теслину научну фондацију: рад и мисија
- читање декларације о независности енергије
- демонстрација покретних графика и презентација рада студената
- оснивање Теслиног клуба у вашој школи
- гост предавач Phd. Michael Pravica: како Теслине идеје могу да помогну решењу COVID-19
- уживо: питања и одговори

Кликните овде да се придружите Zoom догађају.

Како Теслине идеје могу да реше COVID-19?

Професор Мајкл Правица: "Никола Тесла је научио свет о важности резонанце у природи. Као када се отворе врата са правим кључем, знајући и примењујући резонанцу фреквенције природних система, могли бисмо да омогућимо драматичне промене у тим системима за боље или за горе.

За последња три месеца, радио сам на развијању три идеје које се односе на пораз новог корона вируса и помоћ пацијенатима који пате од COVID-19. Користим резонантне рендгенске зраке и звучне таласе као средство за оштећење корона вируса у нади да ће створити високо квалитетну вакцину и помоћи побољшању функције плућа код пацијената са COVID-19. Овај разговор ће описати ове идеје и почеће разговор о томе како се ове идеје односе према Теслиним концептима резонације".