Велика Британија - Енди

Andy је породичан човек са изразитим музичким таленатом и личним интегритетом. Он је у последње четири године успео да превазиђе сва очекивања и да савлада све медијске препреке.

Andy је аутор који је продао преко пола милиона примерака албума за мање од две године, и одржао националну турнеју која је распродата  и завршена концертом у  „Rojal Albert Holu" у Лондону. Andy је годинама развијао свој таленат за певање и писање, и оставши веран себи, кренуо је у поход на светску музичку сцену. Andy је представник Велике Британије на овогодишњој „Песми Евровизије" у Београду.  Andy Watkins и Paul Wilson, из групе „Apsolute", радили су са њим на песми "Even if". Како Andy објашњава " ... то је љубавна песма коју ће сигурно ценити и британска и европска публика".

У  години када се фубалска репрезентација  Енглеске није пласирала на Европско првенство 2008, Andy види свој наступ у Србији као прилику да поврати понос Великој Британији. Сингл " Even if" наћи ће се у продаји од 12. маја. Andy тренутно ради на свом трећем соло албуму, који такође носи назив " Even if'', и који би требало да се појави 26. маја. Албум ће садржати песме које је Andy стварао у сарадњи са више успеших текстописаца и продуцената из земље и иностранства. Сада прелази у следећу фазу стварања, у којој се нада да ће задовољити досадашње фанове, али и освојити ширу публику својим оригиналним музичким стилом.

Време је да Andy покаже своје велике вокалне способности, али и јединствен таленат за писање песама.

број коментара 0 Пошаљи коментар