#ćaosvima

O influenserima, kao novoj, najpoželjnijoj profesiji među mladima govori nova predstava Reflektor teatra „#ćaosvima”.

Predstava postavlja pitanje: da li je to uopšte profesija, ali i kakve posledice rad na društvenim mrežama i platformama ostavlja na psihu pojedinca i na društvo u celini. U ovom komadu, publika sa izvođačima komunicira uživo, u javnom prostoru i prostoru izvođenja, ali i putem telefona, društvenih mreža i najpoznatijih internet platformi. O svemu tome razgovaramo sa našim gošćama: dramaturškinjom Sofijom Dimitrijević i glumicom Majom Šušom, koja igra poznatu influenserku.

U nastavku emisije podsetićemo se važnih događaja u pop rok istoriji koji su se dogodili na današnji dan. Tu je i pola sata rezervisanih za domaćicu, muziku iz Srbije i regiona, priča o jednoj pesmi i niz aktuelnih zanimljivosti i važnih informacija.

Sa vama su Jelena Knežević i Ivana Vesić.

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]