Čitaj mi!

Nove platforme za novo doba

Željni smo pozorišta uživo, odlaska na predstave i svega što taj čin donosi, ali onlajn uživanje u umetnosti, na koje smo bili prinuđeni u godini za nama, ostaće deo naše svakodnevice, jer ima i dobre strane i jer je virtuelni svet postao neizbežan.

Mladi bračni par umetnika, Teodora i Ivan Janković došli su na ideju da snime aktuelne predstave iz Srbije kako bi pozorište bilo dostupno svima, u bilo kom trenutku, sa bilo kog mesta koje ima pristup internetu. Napravili su platformu koja ima za cilj da pozorište približi domaćoj publici širom sveta, da teatar useli u nove medijske prostore, tačnije u svetsku internet mrežu. 

U nastavku emisije podsetićemo vas na važne događaje u pop rok istoriji koji su dogodili na današnji dan. Tu je i pola sata rezervisanih za domaćicu, muziku iz Srbije i regiona, priča o jednoj pesmi i niz aktuelnih zanimljivosti i važnih informacija.

Emisiju vodi Jelena Knežević.

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]