Čitaj mi!

Neću da ćutim

„Predugo smo ćutali. O teškim životnim putevima. Drugačijim životnim putevima. O izazovima koji su nevidljivi. O izazovima koje sami biramo. O osmesima kojima skrivamo. O svemu čega se bojimo. I zato je vreme da ustanemo i podelimo svoje priče. Srušimo tabue. Pomognemo drugima. Vreme je da kažemo: Neću da ćutim!”.

Ovo je ideja i koncept regionalnog projekta „Neću da ćutim” koji poziva sve zainteresovane da podele svoje životne priče i progovore o stvarima koje ih muče. O čemu ne želimo više da ćutimo, o čemu smo predugo ćutali i da li su ovi naši balkanski prostori konačno sazreli da čuju i prihvate.

U drugom delu emisije čućete muzičke priče: datumske pesme podsećaju nas na rođendane muzičara kao i godišnjice objavljivanja albuma, singlova i drugih značajnih događaja iz istorije popa i rokenrola. Tu je i pola sata rezervisano samo za muziku iz Srbije i regiona, a upućujemo vas i na numere koje su aktuelne. Čućete i kakva se to posebna priča krije iza jedne pesme, a za organizovanje dana, tu su servisni podaci i naš reporter.

Voditelj emisije je Jelena Knežević.

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]