Čitaj mi!

„Šuma peva” na Dvestadvojci

Neformalna organizacija „Šuma peva” već godinama ozelenjava Beograd i okolinu.

Da nije entuzijasta okupljenih oko ove inicijative, u prestonici bi danas bilo nekoliko stotina stabala manje. Osim što su uzeli stvar u svoje ruke i krenuli da doprinose ozelenjavanju grada kome to upadljivo fali, oni daju savete u vezi sa sadnjom, pozajmljuju alat, orezuju i ograđuju stabla kada je potrebno. U toku je konkurs za jesenju sadnju, na koji se mogu javiti svi zainteresovani koji žele nova stabla u svom kraju. Na ovu temu razgovaramo sa Teom Nikolić iz organizacije „Šuma peva”.

U nastavku se bavimo temama posvećenim muzici, pre svega. Čućete priče koje stoje iza pesama, novitete sa svetskih top lista i važne događaje iz sveta muzike koji su obeležili današnji datum.

Voditelj Jelena Knežević 
Reporter Jovana Zec 

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]