Čitaj mi!

Aplikacije za pronalaženje muzike

Danas ćemo isprobati sve aplikacije za pronalaženje muzike.

Da li vam se nekada melodija vrtela u glavi, a niste mogli da se setite imena pesme ili izvođača? Kako da pronađemo pesmu koju smo čuli na radiju, u kafiću ili ulici? Danas ćemo isprobati sve aplikacije za pronalaženje muzike.
Nastavak emisije rezervisan je za muzičke priče: datumske pesme podsećaju nas na rođendane muzičara kao i godišnjice objavljivanja albuma, singlova i drugih značajnih događaja iz istorije popa i rokenrola. Tu je i pola sata rezervisano samo za muziku iz Srbije i regiona, a upućujemo vas i na numere koje su aktuelne. Čućete i kakva se to posebna priča krije iza jedne pesme, a za organizovanje dana, tu su servisni podaci i naš reporter.

Sa vama su Gera i Ksenija.

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]