Lekovitim biljem protiv gripa!

Stigla nam je jesen, a sa njom i sezona virusa.

U varljivoj godini kao što je ova, neizvesnost stvara očekivanje da se aktuelni korona virus meša sa sezonskim gripom, i ostalim virusima koji vladaju tokom hladnijeg perioda godine. Kažu da su najbolji preparati od ehinacee i i ostala imunostimulirajuća sredstva.
Koja sredstva su najbolja, koje su zablude u vezi sa ovim pitanjem i da li je bolje da pijemo čajeve ili kapi? O tome govori farmaceut Violeta Popov iz Instituta za proučavanje lekovitog bilja „Dr Josif Pančić”.

U nastavku i drugačije teme, koje relaksiraju pred sezonu prehlada. Slušamo priče koje stoje iza pesama, novitete sa svetskih top lista i događaje koji su obeležili današnji dan. Među njima su „Dženesis”, Sting i grupa „Mamford and Sons”.

Sa beogradskih ulica se javlja Milica Đilas 

Voditelj Ružica Vrhovac

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]