Fenomen Ilona Maska

Jedna od najintrigantnijih ličnosti današnjice, preduzetnik, inženjer, vizionar, osnivač i direktor kompanije „SpaceX“ i „Tesla”, zagovornik života na drugim planetama, i ne samo zagovornik, već i neko ko ozbiljno radi na osvajanju Marsa, čudak, superheroj, kontroverzna ličnost, multimilijarder.

Sve je to Ilon Mask, njegov lik i delo već su umnogome obeležili 21. vek i na njega ćemo danas obratiti pažnju. 

U nastavku emisije govorimo o važnim događajima iz istorije popa i roka koji su se desili 1. oktobra, a u vezi su sa: Youssou N'Dourom, bendovima: Garbage, The Lovin' Spoonful, Status Quo i iCulture Club. Tu je i pola sata rezervisano samo za muziku iz Srbije i regiona, a upućujemo vas i na numere koje su aktuelne. Čućete i kakva se to posebna priča krije iza jedne pesme, a za organizovanje dana, tu su servisni podaci i naš reporter.

Voditelje emisije: Jelena Knežević
Reporter: Milica Đilas

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]