Šta ove godine pokriva putno zdravstveno osiguranje?

Oni koji u narednom periodu planiraju putovanje u inostranstvo, naročito turistički, treba da znaju da polise putnog zdravstvenog osiguranja ne pokrivaju lečenje od Kovida 19.

Polisa osiguranja pokriće vam troškove ispitivanja, dijagnostikovanja i drugih neophodnih medicinskih tretmana, sve dok vam se ne ustanovi korona virus. Posle toga obaveze osiguranja po tom pokriću - prestaju. Kako dalje teče procedura, gde nastavljamo lečenje, šta sa članovima porodice koji su takođe osiguranici? O tome razgovaramo sa Zoranom Ćirićem ispred Udruženja osiguravača Srbije.

U nastavku i druge teme. Naše servisne informacije, reporter i ostali važni podaci pomoći će mnogima u organizovanju dana. Za opuštenije teme, tu su priče iza pesama i pola sata rezervisanih samo za numere iz Srbije i regiona. Povodom godišnjice objavljivanja njihovih albuma, slušaćemo i pesme Brusa Springstina, Avril Lavinj, a među „datumskim pesmama” naći će se i one grupa The Mamas & the Papas i Šik.

Emisiju vode Branislav Trajković i Kruna Pintarić
Reporter: Jovana Zec

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]