Pesme koje u naslovu imaju reč „bejbi”

Ove subote u emisiji „Tu i tamo” zavrteće se pesme koje u naslovu imaju nešto zajedničko a to je reč koja je razumljiva na svim jezicima - „bejbi”. I zato pojačajte Dvestadvojku jer je muzički paket na visini zadatka.

Madona, Vitni Hjuston, „Roling Stons”, „Bon Džovi” samo su neki izvođači koji pominju „bejbi” u svojim refrenima. Priključuju se i Vanesa Paradi, Rod Stjuart, „Ju bi 40”, „Inekses”, Bijonse, a od začina u temu se uklapa i Džastin Biber. Beogradski bend „Električni orgazam” učestvuje u emisiji „Tu i tamo” sa dve „bejbe” pesme, plus „Kristali”, „Džinks”, „Vampiri” i naravno Bebi Dol sa njenom verzijom hita „Bejbi lav”. Ove subote predstavljamo i nešto novo - obradu Marka Ronsona koja je nastala u karantinskim uslovima i zvuči sjajno.

Autor i voditelj Ivana Pataković

Tu i tamo Tu i tamo

Autor:
Beograd 202

Emisija Tu i tamo subotom od 16.00 donosi nove, zanimljive i raspevane muzičke teme. Očekuju vas veliki hitovi, strani i domaći, stari i novi, super saradnje, pesme iz filmova, dueti i još mnogo toga. Ko je tu, a ko je tamo otkriva "didžej" Ivana Pataković. [ detaljnije ]