Koja je sudbina klupskih svirki i koncerata?

Ovo pitanje su mnogi sebi postavili još početkom aprila kada je svet zatresla „korona-groznica”.

Situacija sa virusom se negde polako stabilizuje a negde tek sada kulminira. Jedno je sigurno, većina koncerata koje smo priželjkivali (među kojima i oni za koje se mesecima unapred kupovala karta) stoji na čekanju. Neki muzičari su već prebacili nastupe za iduću godinu, neki su ih odložili „do daljeg” a neki bi da nastupaju po svaku cenu ali nemaju pred kim. Koja je sudbina koncerata u 2020-oj godini i hoće li online nastupi ostati prisutni i posle pandemije? Na ovu temu razgovaramo sa članovima bendova „Ničim izazvan” i „Dram”, kao i sa Kraljem Čačka. 

U nastavku i druge teme. Izdvajamo servisne informacije, „Priče o pesmama” a proslavljamo i rođendane albuma, singlova i muzičara. Tu je i pola sata rezervisanih samo za numere iz Srbije i regiona, a novosti sa beogradskih ulica prenosi nam Jovana Zec.

Voditelj Ružica Vrhovac

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]