Knjige koje su svi čitali, a nisu

Studija o navikama čitanja u kojoj je učestvovalo 2.000 Britanaca otkrila je da je svaki četvrti ispitanik blefirao da je pročitao neku knjigu kada je izašla njena filmska ili serijska adaptacija.

Zašto se laže baš oko pročitanih knjiga? Zašto želimo da učestvujemo u verovatno stresnom razgovoru o nečemu o čemu nemamo dovoljno saznanja, pa ne možemo ni da uživamo u razmeni mišljenja? Zašto bi neko i osuđivao druge jer, zaboga, nisu čitali iste knjige? O ovome pričamo u prvoj polovini emisije, a videćemo i da li se tako krije i broj pogledanih filmova, poslušanih albuma, destinacija na kojima smo bili, kome lažemo i zašto.
U nastavku i druge teme. Naše servisne informacije i ostali važni podaci pomoći će mnogima u organizovanju dana. Za opuštenije teme, tu su priče iza pesama, a proslavljamo i rođendane albuma, singlova i muzičara. Tu je i pola sata rezervisanih samo za numere iz Srbije i regiona.

Emisiju vode Jelena Knežević i Kruna Pintarić
Reporter: Jovana Zec

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]