Nije još gotovo, ali se nešto vraća na staro

Nakon ukidanja vanrednog stanja u Srbiji, epidemiolozi i lekari svakodnevno podsećaju da to ne znači da je i virus „ukinut“.

I dalje svakog dana ima novozaraženih, neke kovid bolnice uskoro prestaju sa radom, a neke su i dalje otvorene. Nošenje maski (i rukavica) u zatvorenom prostoru, poštovanje fizičke distance i izbegavanje skupova, putovanje gradskim prevozom, boravak u vrtiću, uskoro i studentskim domovima, polaganje male mature, ispita... Šta se vraća na „staro”, šta još ostaje pod epidemiološkim merama? Da li se pridržavamo toga? O ovome pričamo na početku emisije. 

U nastavku i druge teme. Naše servisne informacije i ostali važni podaci pomoći će mnogima u organizovanju dana. Za opuštenije teme, tu su priče iza pesama, a proslavljamo i rođendane albuma, singlova i muzičara. Tu je i pola sata rezervisanih samo za numere iz Srbije i regiona. 

Emisiju vode Branislav Trajković i Kruna Pintarić
Reporter: Jovana Zec

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]