Prvo dokaži da si zdrav, pa na put

Ako neko uopšte odluči ove godine da ide na letovanje, moraće da pripremi još 200 evra, koliko bi četvoročlanu porodicu koštao dokaz da ne boluju od kovida 19.

Testiranje na korona virus u Srbiji trebalo bi da košta šest hiljada dinara, u drugim zemljama i jeftinije, ali i skuplje. Koliko se za sada zna o tim dodatnim procedurama za ulazak i izlazak iz Srbije? Kako će funkcionisati odlazak na rad u inostranstvo, šta će pokrivati putna osiguranja, šta od putnika zahtevaju druge države? O svim poznatim detaljima putovanja i boravka u inostranstvu u narednim mesecima, pričamo u prvoj polovini emisije.
U nastavku i druge teme. Naše servisne informacije i ostali važni podaci pomoći će mnogima u organizovanju dana. Za opuštenije teme, tu su priče iza pesama, a proslavljamo i rođendane albuma, singlova i muzičara. Tu je i pola sata rezervisanih samo za numere iz Srbije i regiona. 

Emisiju vode Branislav Trajković i Kruna Pintarić
Reporter: Jovana Zec

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]