Turizam – profit ili neodrživost

Turisti su dobri za privredu, ali, neki ih sve više smatraju teretom.

Takozvana najezda ljudi koji putuju u razne destinacije širom sveta, navela je mnoge gradove i države da ograniče njihov boravak. U kom smislu je opravdano čuvati svoje mesto od brzog propadanja zbog „gostiju” i koje su posledice već vidljive na najpopularnijim turističkim punktovima, pričamo na početku emisije.
U nastavku, bavimo se i drugim stvarima. Servisne informacije i naš reporter sa podacima o saobraćaju pomoći će mnogima u organizovanju dana, a „Kulturni vodič” je tu da predloži koje manifestacije širom Srbije možete da posetite. Tu su i muzičke teme kojima podsećamo na priče iza pesama, slavimo rođendane muzičara i albuma, uz pola sata rezervisanih samo za numere iz Srbije i regiona. 

Reporter: Milica Đilas
Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]