Čitaj mi!

Najava kulturnih događaja

Dom kulture „Studentski grad” je sa Akademskim kino klubom /Akademski filmski cenar/ pozvao studente da se prijave za radionice ekološkog i antropološkog fima „Kino-eko”.

To je samo jedna od mnogobrojnih aktivnosti ove institucije koje će biti predstavljene u današnjoj emisiji. Ana Rusimović Kukić će govoriti o detaljima radionica, planovima za programe na letnjoj sceni, aktuelnim i budućim izlagačkim aktivnostima.
Takođe, urednice Radio Beograda 2 izdovojiće najkvalitetnije, najznačajnije i najatraktivnije kulturno-umetničke događaje kao svojevrsni predlog ili sugestiju auditorijumu Kibicfenstera, šta bi u toku predstojeće sedmice trebalo slušati i gledati kada je reč o muzici, filmu, književnosti, pozorištu, vizuelnim umetnostima i popularnoj kulturi.

Urednik i voditelj: Ljubica Krminac
 

broj komentara 0 pošalji komentar
Kibicfenster Kibicfenster

Autor:
Grupa autora

U nekoj vrsti kulturnog informatora za nedelju koja je počela, čućete argumentovan izbor i preporuku novinara i urednika RB 2 iz događaja u kulturi koji su u ponudi u toj nedelji. Svaka emisija ima i gosta (goste), čiji izbor diktira aktuelnost – to je neko ko nešto radi u toj nedelji ili je vezan za neki projekat koji je u toku. [ detaljnije ]