Novi dan

Detoksikacija tela i duše

Nagle promene vremena, zimska učaurenost i dolazak proleća, donose i mnoge zdravstvene probleme, od prehlada do neraspoloženja, čak i depresije. Akademik profesor dr Staniša Stojiljković odgovaraće na naša i pitanja slušalaca na temu kako oporaviti organizam, povratiti životnu energiju i poboljšati metabolizam.

Branislav Jocić, đakon i službenik u Verskom dobrotvornom starateljstvu Srpske pravoslavne crkve, podsetiće nas šta je suština Uskršnjeg posta i kako mu najispravnije pristupiti. Saznaćemo i koje akcije Starateljstvo trenutno sprovodi.
Ovoga jutra idemo do Požarevca, Vranja, Boljevca, Šapca. Naravno, govorićemo i o nekim kulturnim dešavanjima u prestonici.

Gost će nam biti i Slobodan Simić, predsednik Beogradskog aforističarskog kruga i dobitnik nagrade „Rade Jovanović" za najbolju knjigu aforizama u 2018. godini.

Tu su i druge redovne rubrike i servisne informacije.

Muzički urednik je Ivana Đorđević, emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.
Brojevi telefona za uključenje u našu emisiju su:
011-3229-653 i za područje Niša 018-513-324

broj komentara 0 pošalji komentar
Novi dan Novi dan

Autor:
Dragana Veljković

Jutarnji vikend program magazinskog tipa, prati i najavljuje kulturna događanja kroz šetnju Srbijom, ali i glavnim gradom, i sadrži zanimljive rubrike i servisne informacije. [ detaljnije ]