Preminuo još 21 pacijent, koronavirusom zaražena još 1.751 osoba

Prema poslednjem preseku, u Srbiji je od posledica kovida 19 preminula još 21 obolele osobe, a zabeležen je 1.751 novi slučaj zaraze. 15:28 Predrag Kon je poručio da popuštanje mera nije realno, naročito u situaciji kada škole počinju da rade i kada postoji novi soj virusa u Evropi.

Predstavnici Srpske predali su kandidaturu za predstojeće vanredne parlamentarne izbore Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini. Na izbornoj listi je 20 kandidata iz većine srpskih sredina na Kosovu i Metohiji. Među kandidatima je većina koja je predstavljala Srbe u skupštini i u prošlom sazivu.

Severna Koreja održala je vojnu paradu u centru Pjongjanga, uz prisustvo lidera Kim Džong Una, čime je proslavljen završetak kongresa vladajuće Radničke partije, javili su severnokorejski državni mediji. Vojna parada je održana u četvrtak uveče na trgu Kim Il Sung, na kraju osmodnevnog kongresa vladajuće stranke, na kojem je Kim Džong Un, koji je imenovan za generalnog sekretara, obećao da će povećati nuklearni arsenal zemlje.

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Novosti dana Novosti dana

Autor:
Radio Beograd 1

Najpopularnija radijska informativna emisija na našim prostorima decenijama unazad donosi najbrže i najsveobuhvatnije informacije. Svakog dana u 15 sati na Radio Beogradu 1 i na sajtu u Mp3 formatu, 15 minuta po završetku emisije. [ detaljnije ]