Kulturni centar Beograda muzičku sezonu u ovoj godini otvara online koncertima

Kulturni centar Beograd, muzički program u ovoj godini počinje koncertima koje će sutra i 25. Januara, premijerno u okviru serijala “Koncerti u Galeriji” emitovati na svom YouTube kanalu. Kako kaže Ljubica Solunac, muzička urednica Kulturnog centra Beograd, ovo je prilika da koncerte čuju zainteresovani ne samo iz Beograda, već i iz cele Srbije.

Koleginica Vesna Lazić, nam donosi priču o mladim slikarima umetničkih škola i fakulteta iz Jagodine, koji desetak  godina volonterski  oslikavaju jagodinske fasade. Akciju je organizovao Centar za socijalni rad, i do sada je, skoro 60 zgrada dobilo novi izgled.

Jedna od tema u našem jutarnjem program je i lovni  turizam.  U Srbiji se od ove turističke grane godišnje zarađuje od tri do četiri miliona evra.  Ove godine zbog kovida izostale su posete turista iz inostranstva - Italije, Grčke i Španije.  Sa lovcima na ovu temu razgovarao je Simo Budimir.

Bićete u prilici da čujete i nove servisne informacije iz gradova i mesta Srbije, koje je ovog vikenda zahvatio talas pada temperature.

Urednik I voditelj Biljana Šujdović.

Budite uz vaš Radio Beograd  1.  
broj komentara 0 pošalji komentar