Oprezno sa unosom suplemenata!

Sa ulaskom u jesen i strepnjom od novog naleta koronavirusa porasla je potrošnja vitamina i minerala. Što je strah jači, poseže se za većim količinama. Da li znamo kad je potrebno da prirodi pomažemo tako što ćemo nadoknađivati ono što ne unosimo hranom, vodimo li računa o tome šta od elemenata kombinujemo i kakvi su rizici ukoliko suplemente ne uzimamo na pravilan način? O tome ćemo razgovarati sa doktorom Željkom Vlaisavljevićem.

Okolnosti u kojima smo se našli i koje nam je nametnuo KOVID 19,u sajber prostor uvele su veliki broj firmi. To je, logično, povećalo i rizike, a mnoge firme čak i nisu bile spremne za takvu promenu. O tome  kako je biznis odgovorio na krizu biće reči sledeće sedmice na panelu koji organizuje Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije". To je povod da o ovoj temi saznamo više od Žarka Kecića iz RNIDS-a. 

Broj sezonskih poljoprivrednih radnika, koji su bili angažovani na crno, prepolovio se za samo dve godine. Čućemo na koji način se u tome uspelo i da li je moguće da se to primeni i na sezonce u drugim delatnostima.

Urednik i voditelj Olivera Stajić

broj komentara 0 pošalji komentar