Život sa epidemijom

Život s Kovidom-19 postao je teško predvidiv. Jedino je izvesno da ćemo na duže vreme morati da menjamo navike kako bismo se zaštitili. Najviše zarežanih u Srbiji trenutno je na teritoriji Beograda, pa ćemo u jutarnji program uključiti zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da nam prenese najsvežije informacije.

Pratićemo i situaciju u drugim gradovima u kojim je proglašena vanredna situacija.

Vlasti u Grčkoj najavile su da će od ponedeljka, 6. jula u 6 ujutro zabraniti ulazak u zemlju svim građanima Srbije. Tim povodom čućemo se s našom dopisnicom iz Atine, a imaćemo i izveštaj s lica mesta od kolege Igora Obračevića.

Takođe, čućemo se i s predstavnicom Ambasade Republike Hrvatske u Beogradu koja će nam reći da li i pod kojim uslovima građani Srbije mogu da putuju u ovu susednu zemlju.

Osim Kovidom-19, bavićemo se i drugim aktuelnim temama. Ugostićemo studente članove tima „Beoavia" koji se bave proračunom, projektovanjem i proizvodnjom bespilotnih letelica.

Najavićemo i veoma zanimljivu izložbu fotografija koje će biti projektovane na fasadi nekadašnje zgrade Robne kuće Beograd u Knez Mihailovoj ulici.

Proveravamo i kakva je situacija s krpeljima ovog leta i kako se možemo zaštititi.

Urednik i voditelj: Miša Stojiljković.

Budite uz Radio Beograd!

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]