Epidemija se primiruje. Pojava novih žarišta upozorava da se nije potpuno ugasila ' upozoravaju lekari

U Srbiji je u poslednja 24 časa preminule su 3 osobe od Kovida 19. Od trestiranih 5.012 uzoraka, pozitivno je 62-oje.

Od danas rade vrtići i produženi boravak u školama. Otvoreni šalteri MUP-a za lična dokumenta. Biće poznati uslovi za ulazak u zemlju.

Na sednici Republičke izborne komisije odlučeno da je rok za podnošenje izbornih lista za predstojeće izbore do 5. juna u ponoć.

Samostalni poslnik Miladin Ševarlić prekinuo štrajk gladju. Štrajk nastavili polsanici SNS-a Aleksandar Martinović i Sandra Božić i lider Dveri Boško Obradović.

Nakon reakcije Ministarstava spoljnih poslova i Ministarstva kulture i informisanja Srbije, na zvaničnoj internet stranici Evropske unije izbačen sporni deo teksta u kome je navedeno da je Nikola Tesla, „čuveni Hrvat". 

Penzioneri, studenti i zaposleni čija je plata manja od 70 hiljada dinara moći će od srede, 13-og maja, da apliciraju za korišćenje novih 400 hiljada vaučera za odmor u Srbiji.

Francuska i Češka danas ublažile stroge mere uvedene zbog virusa.

Urednik emisije Nataša Raketić.

Urednik vesti Nenad Selaković.

Producent: Svetlana Stevanović.

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Novosti dana Novosti dana

Autor:
Radio Beograd 1

Najpopularnija radijska informativna emisija na našim prostorima decenijama unazad donosi najbrže i najsveobuhvatnije informacije. Svakog dana u 15 sati na Radio Beogradu 1 i na sajtu u Mp3 formatu, 15 minuta po završetku emisije. [ detaljnije ]