Noćni program - Među svetovima svet

Emisija posvećena psihologiji "Među svetovima svet" na Radio Beogradu 1 koja se emituje 25 septembra 2019 baviće se temom primene mindfulness-a kod problema zavisnosti. Ugostićemo Marinu Kolarić koja je član TIM tima i posvećeni profesionalac u oblasti alternativnih pristupa zdravlju, duhovnosti i, generalno, svih oblasti življenja. Biće interesantno i poučno upoznati njen profesionalni razvojni put i hrabrost da se njime krene. Marina veruje da "moramo istinski razumeti štetnu prirodu svog ponašanja da bismo bili spremni da se promenimo" što je zdrav motiv svake promene, a posebno promene kad se radi o problemu zavisnosti, gde se ljudi dugo uljuljkuju u verovanju da problem nemaju.

Naša gošća će nam pojasniti koja su to četiri primarna područja koja obuhvata svojim praktičnim i edukativnim radom, kao i ko su pogodni kandidati.  Upoznaće nas i sa "Saosećajnim upitom" dr Gabora Matea.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog.

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]