Uhvati dan

Šta znači "Master program 4.0" iz oblasti IT-ja koji će prvi put povezivati više od 10 fakulteta i privredu? O ovoj temi govoriće Nemanja Đorđević iz Inicijative Digitalna Srbija koja je, zajedno s Ministarstvom prosvete, pokrenula ovu inicijativu.

Koliko se u Srbiji poštuje intelektualna svojina, pitaćemo naše slušaoce. Povod je odluka Fejsbuka da bez dozvole autora nije moguće objaviti neki sadržaj na društvenim mrežama.

Koji su rezultati sprovođenja programa "Stanovanje Roma" koji se sprovodi više od dve godine i kako poboljšati uslove života ove manjine u Srbiji?

Najavljujemo konferenciju "Novi horizonti kulture, umetnosti i medija u digitalom okruženju" koja se održava povodom 30 godina od svog osnivanja, Institut za pozorište, film, radio i televiziju Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, kao i festival S.U.T.R.A. koji je posvećen spoju nauke, tehnologije i umetnosti, a održava se u Muzeju nauke i tehnike.

Predstavićemo novu koncepciju i novu sezonu Programa za dijasporu RTS-a, a najavićemo i gostovanje RTS Karavana "Najlepše narodne pesme" u Kosovskoj Mitrovici.

Budite uz vaš Radio Beograd 1!

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]