Читај ми!

„Обећања пљуште… и шта сад?”

Под овим слоганом јуче је одржан протест запослених у београдским предшколским установама. Са Трга Николе Пашића, а потом и испред Скупштине града, још једном су изнети сви проблеми који годинама постоје у раду предшколског система.

Од набавке средстава за рад, висина плата, спајања више група деце у једну, до прецизних предлога за боље дугорочно функционисање ових установа, изнели су представници Самосталног синдиката предшколског васпитања и образовања Београда, и Србије.
О њиховим захтевима, одговорима Града Београда, дијалогу који се десио и који би требало да се деси, искуствима васпитача, васпитачица, радника у кухињама и на одржавању објеката, дефектолога, нутрициониста, психолога и педијатара, причамо у првом сату емисије.

Од 14 часова слушамо синглове и песме са албума које су објављене на данашњи датум, или оне које подсећају на рођендане музичара. Ту је и пола сата музике из Србије и региона, слушаћемо и приче о познатим песмама, али и оне које су тренутни хит. Пратимо и гужве у саобраћају и друге актуелности.

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]