Безбедан сајт - безбеднија е-трговина

„Ја сам мало предузеће на интернету, зашто би мене хаковали?”, питају се многи предузетници, када добију савет да побољшају заштите на својим веб сајтовима.

Сви на интернету су потенцијална мета хакера и свака мера заштите је добродошла, закључак је онлајн панела „Безбедан сајт - безбеднија е-трговина” који је 21. октобра организовала Фондација „Регистар националног интернет домена Србије” (РНИДС). Током панела разматрала се свест предузећа о потреби заштите онлајн ресурса које користе, а у светлу чињенице да уз рекордан пораст е-трговине пропорционално расту и претње по безбедност сајтова. У првом сату емисије упознаћемо вас са важним саветима које су учесници панела пренели из свог искуства стручњака за онлајн сигурност, израду и одржавање сајтова, као и из угла предузетника који се питају да ли морају баш толико времена и новца да посвете свим овим стварима.
Након ове приче, очекују вас и оне о песмама. Подсећамо и на музичаре, албуме и синглове који су рођени и приказани свету на данашњи датум, ту је и пола сата музике из Србије и региона и новитети са светских топ листа.

Емисију воде Ксенија Радовић и Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]