#ćaosvima

О инфлуенсерима, као новој, најпожељнијој професији међу младима говори нова представа Рефлектор театра „#ćaosvima”.

Представа поставља питање: да ли је то уопште професија, али и какве последице рад на друштвеним мрежама и платформама оставља на психу појединца и на друштво у целини. У овом комаду, публика са извођачима комуницира уживо, у јавном простору и простору извођења, али и путем телефона, друштвених мрежа и најпознатијих интернет платформи. О свему томе разговарамо са нашим гошћама: драматуршкињом Софијом Димитријевић и глумицом Мајом Шушом, која игра познату инфлуенсерку.

У наставку емисије подсетићемо се важних догађаја у поп рок историји који су се догодили на данашњи дан. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, музику из Србије и региона, прича о једној песми и низ актуелних занимљивости и важних информација.

Са вама су Јелена Kнежевић и Ивана Весић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]