Читај ми!

Потрчите!

Иза нас су месеци смањене физичке активности, тешки и изазовни, о последицама по физичко и психичко здравље ће се тек расправљати. Време је да потрчимо! И буквално и фигуративно.

У случају да се тешко мотивишете за трчање, да имате проблем да се покренете и налазите бројне изговоре, наш данашњи гост глумац, мотивациони говорник и промотер трчања Синиша Убовић откриће нам методе уз помоћ којих можемо да се покренемо и потрчимо, у сваком смислу.

У наставку емисије, подсетићемо вас на важне догађаје у поп рок историји који су догодили на данашњи дан. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, музику из Србије и региона, прича о једној песми и низ актуелних занимљивости и важних информација.

Kроз емисију води Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]