Читај ми!

Liz Learns Serbian

Лиз је Aустралијанка вијетнамског порекла која се заљубила у наш језик и културу.

За само пар месеци научила је српски и започелa „YouTube” канал „Liz Learns Serbian”. Видео клипови у којима прави наше специјалитете, говори о нашем језику и култури имају више стотина хиљада прегледа. Лиз данас живи и ради у Београду, а своје авантуре поделиће са нама у првом сату емисије. 

У другом делу емисије чућете музичке приче: датумске песме подсећају нас на рођендане музичара као и годишњице објављивања албума, синглова и других значајних догађаја из историје попа и рокенрола. Ту је и пола сата резервисано само за музику из Србије и региона, а упућујемо вас и на нумере које су актуелне. Чућете и каква се то посебна прича крије иза једне песме, а за организовање дана, ту су сервисни подаци и наш репортер.

Са вама је Ксенија Радовић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]