Читај ми!

Интервју - Југ Радивојевић, редитељ и управник Београдског драмског позоришта

Док је једна од главних тема у граду нови мјузикл „Са друге стране јастука” Позоришта на Теразијама, у његовој режији, а у Београдском драмском позоришту, на чијем је челу нешто више од годину, до краја месеца очекују још две премије, са Југом Радивојевићем разговарали смо о Бајагиним хитовима као инспирацији, о вођењу театра данас и овде, о новим представама, о томе шта крије „са друге стране јастука” и како створити свој микрокосмос.

У наставку емисије сетићемо се важних догађаја из историје попа и рока који су се догодили на данашњи дан, открити која се посебна прича крије иза једне песмe, чути шта је актуелно на светским топ листама, а ту је и пола сата резервисаних само за музику из Србије и региона. Пред крај емисије наш репортер открива каква је ситуација на београдским улицама.

Водитељ емисије: Јелена Kнежевић
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]