Читај ми!

Тате на „породиљском”

Вест да ће очеви у Француској ускоро, по рођењу детета, моћи да добију „очински допуст” у трајању од четири недеље, одјекнула је светским медијима, који се утркују у анализама о важности присуства очева у првим данима живота новорођенчета. Kаква је ситуација данас код нас по питању учешћа тата у одгајању и васпитавању деце, разговарамо са Горданом Племић из Удружења „Родитељ“.

У наставку емисије слушамо датумске песме и приче којима ћемо обележити важне догађаје из историје попа и рока који су се догодили на данашњи дан: рођендан Пола Сајмона, објављивање другог соло албума Стинга и четвртог албума Норе Џоунс. Ту је и пола сата резервисано само за музику из Србије и региона, а упућујемо вас и на нумере које су актуелне. Чућете и каква се то посебна прича крије иза једне песме, а за организовање дана, ту су сервисни подаци и наш репортер. 

Водитељ емисије: Јелена Kнежевић
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]