Адолесценти у време пандемије

Узнемирујућу вест да је у току једне ноћи било пет позива служби Хитне помоћи у вези са адолесцентима који су покушали да изврше самоубиство или претили да ће то учинити, апел је да се посебна пажња у овим изазовним временима посвети младима, која последице пандемије и нове услове живота изузетно тешко подноси. О томе рaзговарамо са психологом Гораном Томином.

Наставак емисије резервисан је за музичке приче: датумске песме подсећају нас на рођендане музичара као и годишњице објављивања албума, синглова и других значајних догађаја из историје попа и рокенрола. Ту је и пола сата резервисано само за музику из Србије и региона, а упућујемо вас и на нумере које су актуелне. Чућете и каква се то посебна прича крије иза једне песме, а за организовање дана, ту су сервисни подаци и наш репортер. 

Водитељ емисије: Јелена Kнежевић
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]