Широм затворених очију: Дејан Цукић – Оде понедељак!

Уторком од поноћи, што ће рећи таман кад прође понедељак, ексклузивно на Двестадвојци Дејан Цукић лично и персонално, главом без браде, уређује и води нову емисију коју је назвао „Оде понедељак!“.

Многи не воле понедељке као прве радне дане у седмици, али за њих и све остале ту је Дејан Цукић да стави тачку на понедељак. Поправиће вам расположење сјајним песмама, занимљивим причама и понеким гостом. У овом својеврсном музикоплову кроз популарну музику од педесетих година прошлог века до данас, Цукић ће и свирати уживо. Слушаоци предлажу песме, а он бира шта ће да пева и свира! Погодите га „у жицу” и добићете песму у његовој интрепретацији!

Прва емисија посвећена је, логично, почецима. Баш кад испратимо понедељак, 5. октобар који код многих подстиче сећања на 2000. годину у Србији, Дејан Цукић ће подсетити оне искусније и упознати оне млађе са својим омиљеним 5. октобром. То је био датум кад је објављена прва плоча Битлса „Love me do”. За њега је тад све почело кад је реч о залуђености музиком.

Као велики заљубљених у музику Цукић ће и вас натерати да се заљубите у многе песме које ће пуштати.

Водитељ и музички уредник: Дејан Цукић