Лековитим биљем против грипа!

Стигла нам је јесен, а са њом и сезона вируса.

У варљивој години као што је ова, неизвесност ствара очекивање да се актуелни корона вирус меша са сезонским грипом, и осталим вирусима који владају током хладнијег периода године. Кажу да су најбољи препарати од ехинацее и и остала имуностимулирајућа средства.
Која средства су најбоља, које су заблуде у вези са овим питањем и да ли је боље да пијемо чајеве или капи? О томе говори фармацеут Виолета Попов из Института за проучавање лековитог биља „Др Јосиф Панчић”.

У наставку и другачије теме, које релаксирају пред сезону прехлада. Слушамо приче које стоје иза песама, новитете са светских топ листа и догађаје који су обележили данашњи дан. Међу њима су „Џенесис”, Стинг и група „Мамford and Sons”.

Са београдских улица се јавља Милица Ђилас 

Водитељ Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]