Феномен Илона Маска

Једна од најинтригантнијих личности данашњице, предузетник, инжењер, визионар, оснивач и директор компаније „SpaceX“ и „Тesla”, заговорник живота на другим планетама, и не само заговорник, већ и неко ко озбиљно ради на освајању Марса, чудак, суперхерој, контроверзна личност, мултимилијардер.

Све је то Илон Маск, његов лик и дело већ су умногоме обележили 21. век и на њега ћемо данас обратити пажњу. 

У наставку емисије говоримо о важним догађајима из историје попа и рока који су се десили 1. октобра, а у вези су са: Youssou N'Dourom, бендовима: Garbage, The Lovin' Spoonful, Status Quo и iCulture Club. Ту је и пола сата резервисано само за музику из Србије и региона, а упућујемо вас и на нумере које су актуелне. Чућете и каква се то посебна прича крије иза једне песме, а за организовање дана, ту су сервисни подаци и наш репортер.

Водитеље емисије: Јелена Kнежевић
Репортер: Милица Ђилас

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]