Да ли се и вама некада учинило да вам ваши паметни телефони читају мисли?

Америка је увела забрану апликација "TikTok" и "Wе Chat", под изговором да страхује за безбедност података свог становништва и земље. Да ли се и вама некада учинило да вам ваши паметни телефони читају мисли? Да ли користите интернет куповину и да ли се осећате сигурно када сте на ''мрежи''?

Наставак емисије резервисан је за музичке приче: датумске песме подсећају нас на рођендане музичара као и годишњице објављивања албума, синглова и других значајних догађаја из историје попа и рокенрола. Ту је и пола сата резервисано само са музику из Србије и региона, а упућујемо вас и на нумере које су актуелне. Чућете и каква се то посебна прича крије иза једне песме, а за организовање дана, ту су сервисни подаци и наш репортер.

Емисију воде Милош Георгијевић и Ксенија Радовић    

 

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]