Најважније лекције школарцима

Заиста се много тога у свету окренуло „наглавачке“; између осталог, децу више не подстичемо да се играју групно на отвореном, већ да гледају ТВ и користе рачунар. Додуше, за потребе школе.

Како ће изгледати крај овог полугодишта? Како деца завршавају разреде широм света? Како у Србији? Које су, сем школских, најважније животно-падемијске лекције које желите да они савладају? За тај део, чућемо препоруке психолога, педагога, али и родитеља.

У наставку и друге теме. Сервисне информације и други важни подаци помоћи ће многима у организовању дана. За опуштеније теме, ту су приче иза песама, а прослављамо и рођендане албума, синглова и музичара. Ту је и пола сата резервисаних само за нумере из Србије и региона.

Емисију воде Бранислав Трајковић и Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]