Рад и социјална питања у доба ванредног стања

Ношење са овом ситуацијом у којој је и скоро две стотине држава широм света, у неким стварима зависи од прилагодљивости друштва, а у некима – прилагодљивости система.

Да бисмо могли да будемо здрави, морамо себи то на разне начине и да приуштимо. У првом сату емисије причамо о томе која су правила за послодавце и запослене измењена, шта је са боловањима, остваривању накнаде за незапосленост, како најпрактичније подићи пензију, као и шта урадити ако у време ванредног стања добијете отказ. 

У наставку и друге теме. Сервисне информације и други важни подаци помоћи ће многима у организовању дана. За опуштеније теме, ту су приче иза песама, а прослављамо и рођендане албума, синглова и музичара. Ту је и пола сата резервисаних само за нумере из Србије и региона.

Емисију воде Бранислав Трајковић и Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]