Љубимци у време у ком се не љуби

Иако није најбитнија ствар у времену пандемије Ковид-19, свакако је једна од тема која би требало да буде разјашњена тачним и корисним информацијама.

Много је људи који дане проводе код куће, а тамо су и њихови пси, мачке, или друге животиње. Шта ако вам устреба ветеринар хитно, после 17 часова? Шта ако гајите стоку на већем газдинству? Како и ту одржавати потребну хигијену? О овоме причамо на почетку емисије.
У наставку и друге теме. Сервисне информације и други важни подаци помоћи ће многима у организовању дана. За опуштеније теме, ту су приче иза песама, а прослављамо и рођендане албума, синглова и музичара. Ту је и пола сата резервисаних само за нумере из Србије и региона.

Емисију воде Бранислав Трајковић и Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]