ФОНкламе – маркетинг у филмској индустрији

Међу студентима најпознатији као фестивал маркетинга, пројекат ФОНкламе почиње у среду, 26. фебруара, када ће бити приказане најаве за познате филмове (трејлери) из неколико категорија уз анализу маркетинга у области филмске индустрије.

Сем хуманитарног карактера, ту је и едукативни - шта нам филмски трејлери кажу а шта не, колико вешто су заменили плакате, какве су те најаве у домаћој кинематографији? На ова питања одговарају наше гошће - Кристина Ступар и Јана Марковић из Центра за развој каријере ФОН, а причаћемо и о осталим дешавањима на овом фестивалу који траје до 4. марта. 

У наставку, сервисне информације и наш репортер са подацима о саобраћају помоћи ће многима у организовању дана, а „Културни водич” је ту да предложи које манифестације широм Србије можете да посетите. Подсећамо на приче иза песама, а прослављамо и рођендане албума, синглова и музичара. Ту је и пола сата резервисаних само за нумере из Србије и региона.

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]