Сањате ли о лепом спавању?

Од других ствари о којима размишљамо током дана, не буде нам приоритет то да мислимо на добар и оптималан сан.

Међутим, без другог нема првог; ако не спавамо довољно, квалитетно, редовно - нарушавамо физичко и психичко здравље много више него што мислимо. На почетку емисије говоримо о томе како се „истренирати” за ову благодетну навику, шта нам се дешава ако не спавамо довољно, и како и зашто такозвана „индустрија спавања” постаје све профитабилнија.
У наставку, бавимо се и другим стварима. Сервисне информације и наш репортер са подацима о саобраћају помоћи ће многима у организовању дана, а „Културни водич” је ту да предложи које манифестације широм Србије можете да посетите. Ту су и музичке теме којима подсећамо на приче иза песама и рођендане музичара и албума, уз пола сата резервисаних само за музику из Србије и региона. 

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Милица Ђилас

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]