Мање рада, више уживања

Неке компаније у свету смањују радну седмицу на четири радна дана, јер тврде да примећују бољу продуктивност.

Када је реч о државама, за сада о томе размишља само премијерка Финске. Да ли се и како се ово уопште може замислити у Србији? Шта је са причом о укидању рада недељом? Да ли све ово више утиче на економију, него на срећније раднике, или обрнуто? О томе је за РТС говорила Љиљана Павловић из Уније послодаваца Србије.
У наставку, бавимо се и другим стварима. Сервисне информације и наш репортер са подацима о саобраћају помоћи ће многима у организовању дана, а „Културни водич” је ту да предложи које манифестације широм Србије можете да посетите. Ту су и музичке теме којима подсећамо на приче иза песама и рођендане музичара и албума, уз пола сата резервисаних само за музику из Србије и региона. 

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Милица Ђилас

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]