Обрати пажњу!

Да ли све више људи има све више алергија?

Све више људи има проблеме са алергијама, и то није само тренд у Србији већ и у свету. Некада је то углавном било на полен и прашину, а сада је све више оних који имају проблема са храном, одећом и лековима. Постоје различите теорије о томе зашто расте број људи који пате од алергија. О томе је за РТС причао алерголог из КЦС, др Жикица Јовичић, а указаћемо и на стручне налазе у свету који се баве овим питањем.

У наставку и другачије теме. Наш „Културни водич” биће од помоћи у обиласку изложби, представа и других манифестација широм Србије. Подсетићемо на песме и музичаре који су „рођени”, и рођени на данашњи дан. Чућете и „Приче о песмама”, пола сата музике из Србије и региона, а наш репортер упозорава на евентуалне саобраћајне гужве на градским улицама. 

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]