Обрати пажњу!

Безбедност данас иде науштрб приватности.

Изгледа да је у 21. веку најефикаснији начин за смањење криминалних радњи - надзор. Камере на јавним местима служе и као превентива и као добар алат за откривање идентитета починилаца недозвољеног дела. Камере нас прате и у јавном превозу, док смо на улици, у и испред банака, самопослуга, школа, разних установа, приватних поседа. Број сигурносних камера у Београду из дана у дан је све већи. Коме су доступни снимци, ко их прегледа и да ли је реч о неовлашћеном снимању? Да ли нам камере помажу или одмажу? О томе говоримо и слушамо шта су о овлашћеном, неовлашћеном и сумњивом надзору рекли представници МУП и невладина удружења која се баве овом проблематиком.

У наставку емисије предлажемо културне догађаје, свирке и концерте које можете посетити ових дана, а скрећемо пажњу и на Дечју недељу која се до 13. октобра обележава многим манифестацијама у част најмлађих. Присећамо се важних догађаја из света музике, ту је и пола сата песама само из Србије и региона, новитети са топ листа, приче о песмама и наш репортер са актуелним градским информацијама. 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]